Betist Makelaardij

Betist Makelaardij is een makelaar gevestigd in Brielle. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Betist Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Betist Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Brielle en omgeving. De makelaar is daarom actief in een hogere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Betist Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Betist Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Betist Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 528.000
  • Gemiddelde verkooptijd 41
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 7
Meer informatie over Betist Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Betist Makelaardij verkoopt

Betist Makelaardij is het meeste actief in Brielle. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Betist Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Betist Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Brielle 4 € 581.000
Vierpolders 1 € 500.000
Zwartewaal 1 € 300.000
Oostvoorne 1 € 575.000

Type woningen die Betist Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Betist Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Betist Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
eindwoning
17%
halfvrijstaande woning
17%
vrijstaande woning
17%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Betist Makelaardij

Wat kost Betist Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Betist Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Betist Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 4.000.

Waar is Betist Makelaardij actief?

+

Betist Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Brielle, Vierpolders, Zwartewaal en Oostvoorne.

In welk prijssegment is Betist Makelaardij actief?

+

Betist Makelaardij is actief in een hogere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Betist Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 528.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Brielle

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Brielle en vergelijkbaar is aan Betist Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!