Fidus Makelaardij

Fidus Makelaardij is een makelaar gevestigd in Geleen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Fidus Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Fidus Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Geleen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Fidus Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Fidus Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 289.000
  • Gemiddelde verkooptijd 43
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
  • Aantal transacties 139
Meer informatie over Fidus Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Fidus Makelaardij verkoopt

Fidus Makelaardij is het meeste actief in Geleen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Fidus Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Fidus Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Geleen 65 € 278.000
Maastricht 27 € 360.000
Sittard 12 € 236.000
Heerlen 7 € 236.000
Beek 3 € 273.000

Type woningen die Fidus Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Fidus Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Fidus Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
32%
2 onder 1 kapwoning
28%
halfvrijstaande woning
18%
vrijstaande woning
9%
hoekwoning
7%
portiekwoning
4%
galerijflat
1%
maisonnette
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Fidus Makelaardij

Wat kost Fidus Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.300. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Fidus Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Fidus Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.200.

Waar is Fidus Makelaardij actief?

+

Fidus Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Geleen, Maastricht, Sittard, Heerlen en Beek.

In welk prijssegment is Fidus Makelaardij actief?

+

Fidus Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Fidus Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 289.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Geleen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Geleen en vergelijkbaar is aan Fidus Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!