Anke Smeets Makelaardij

Anke Smeets Makelaardij is een makelaar gevestigd in Stein. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Anke Smeets Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Anke Smeets Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Stein en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Anke Smeets Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Anke Smeets Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 301.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -1.000
  • Aantal transacties 44
Meer informatie over Anke Smeets Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Anke Smeets Makelaardij verkoopt

Anke Smeets Makelaardij is het meeste actief in Stein. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Anke Smeets Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Anke Smeets Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Stein 15 € 321.000
Elsloo 9 € 295.000
Geleen 7 € 234.000
Urmond 3 € 328.000
Grevenbicht 2 € 328.000

Type woningen die Anke Smeets Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Anke Smeets Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Anke Smeets Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
34%
halfvrijstaande woning
25%
tussenwoning
20%
vrijstaande woning
18%
hoekwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Anke Smeets Makelaardij

Wat kost Anke Smeets Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Anke Smeets Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Anke Smeets Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Anke Smeets Makelaardij actief?

+

Anke Smeets Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Stein, Elsloo, Geleen, Urmond en Grevenbicht.

In welk prijssegment is Anke Smeets Makelaardij actief?

+

Anke Smeets Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Anke Smeets Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 301.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Stein

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Stein en vergelijkbaar is aan Anke Smeets Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!