Makelaars in Nuth

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nuth, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 21 makelaars actief geweest in Nuth. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nuth helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Nuth.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nuth zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nuth afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 328.000
 • Gemiddelde verkooptijd 45
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 82.000
 • Aantal transacties 59
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nuth
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nuth

In Nuth is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 340.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 82.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nuth.

Bij de verkoop van een huis in Nuth is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 340.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nuth. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nuth weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 328.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nuth is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nuth. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nuth

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nuth? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nuth. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Peter de Vor Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nuth, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nuth.

Populaire buurten in Nuth

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nuth? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nuth. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Nuth

  Verkooptijd
  43 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 318.000
  Woningen verkocht
  41
 • 2. Vaesrade

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 305.000
  Woningen verkocht
  8
 • 3. Tervoorst en omgeving

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  7
 • 4. Hommert (gedeeltelijk)

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 448.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Nuth

In Nuth zijn de afgelopen maand 59 woningen verkocht. Makelaar Peter de Vor Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nuth.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Pingerweg 10 Van Cromvoirt Makelaars | NVM én Qualis € 925.000
Vaesrade 98 Damen Makelaardij € 575.000
Terstraten 8 Boon Heuvelland Makelaars € 575.000
Hemelrijk 28 Peter de Vor Makelaardij € 550.000
Boschweg 51 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 549.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nuth

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nuth?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 21 makelaars actief geweest in Nuth. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nuth.

Wat kost een makelaar in Nuth?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nuth is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nuth van € 3.300 tot € 4.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nuth?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nuth zijn € 1.600 a € 2.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nuth?

+

De meest verkopende makelaar van Nuth is Peter de Vor Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nuth zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nuth?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nuth aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nuth.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!