Corio Makelaars BV

Corio Makelaars BV is een makelaar gevestigd in Maastricht. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Corio Makelaars BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Corio Makelaars BV is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Maastricht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Corio Makelaars BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Corio Makelaars BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 375.000
  • Gemiddelde verkooptijd 118
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Corio Makelaars BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Corio Makelaars BV verkoopt

Corio Makelaars BV is het meeste actief in Maastricht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Corio Makelaars BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Corio Makelaars BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Maastricht 3 € 418.000
Nuth 3 € 406.000
Amstenrade 1 € 199.000
Klimmen 1 € 219.000
Brunssum 1 € 206.000

Type woningen die Corio Makelaars BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Corio Makelaars BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Corio Makelaars BV het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
58%
tussenwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
8%
galerijflat
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Corio Makelaars BV

Wat kost Corio Makelaars BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Corio Makelaars BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Corio Makelaars BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.800.

Waar is Corio Makelaars BV actief?

+

Corio Makelaars BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Maastricht, Nuth, Amstenrade, Klimmen en Brunssum.

In welk prijssegment is Corio Makelaars BV actief?

+

Corio Makelaars BV is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Corio Makelaars BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 375.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Maastricht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Maastricht en vergelijkbaar is aan Corio Makelaars BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!