Makelaars in Kerkrade

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Kerkrade, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 50 makelaars actief geweest in Kerkrade. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Kerkrade helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Terwinselen.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Kerkrade zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Kerkrade afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 251.000
 • Gemiddelde verkooptijd 62
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 57.000
 • Aantal transacties 311
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Kerkrade
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Kerkrade

In Kerkrade is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 299.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 57.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Kerkrade.

Bij de verkoop van een huis in Kerkrade is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 299.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2300. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Kerkrade. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Kerkrade weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 251.000.

Het meest voorkomende energielabel in Kerkrade is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Kerkrade. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Kerkrade

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Kerkrade? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Kerkrade. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Kerkrade, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Kerkrade.

Populaire buurten in Kerkrade

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Kerkrade? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Kerkrade. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Terwinselen

  Verkooptijd
  56 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 287.000
  Woningen verkocht
  39
 • 2. Kerkrade-Centrum

  Verkooptijd
  81 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 264.000
  Woningen verkocht
  37
 • 3. Bleijerheide

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 232.000
  Woningen verkocht
  31
 • 4. Spekholzerheide

  Verkooptijd
  65 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 233.000
  Woningen verkocht
  27
 • 5. Kaalheide

  Verkooptijd
  57 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 263.000
  Woningen verkocht
  26

Top 5 woningen verkocht in Kerkrade

In Kerkrade zijn de afgelopen maand 311 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Kerkrade.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
John Erkensstraat 15 Damen Makelaardij € 660.000
In de Boomgaard 43 Damen Makelaardij € 589.000
In de Boomgaard 43 Lassoo Makelaars & Taxateurs € 589.000
Petrus Dorrstraat 13 Damen Makelaardij € 575.000
Winselerhofstraat 14 Damen Makelaardij € 569.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Kerkrade

Hoeveel makelaars zijn er actief in Kerkrade?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 50 makelaars actief geweest in Kerkrade. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Kerkrade.

Wat kost een makelaar in Kerkrade?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Kerkrade is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Kerkrade van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Kerkrade?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Kerkrade zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Kerkrade?

+

De meest verkopende makelaar van Kerkrade is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Kerkrade zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Kerkrade?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Kerkrade aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Kerkrade.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!