A New Home Makelaardij

A New Home Makelaardij is een makelaar gevestigd in Kerkrade. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt A New Home Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. A New Home Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Kerkrade en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van A New Home Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties A New Home Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 233.000
  • Gemiddelde verkooptijd 32
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -78.000
  • Aantal transacties 57
Meer informatie over A New Home Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar A New Home Makelaardij verkoopt

A New Home Makelaardij is het meeste actief in Kerkrade. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar A New Home Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt A New Home Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Kerkrade 32 € 229.000
Landgraaf 10 € 270.000
Heerlen 8 € 245.000
Hoensbroek 4 € 188.000
Nuth 1 € 275.000

Type woningen die A New Home Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat A New Home Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat A New Home Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
2 onder 1 kapwoning
24%
hoekwoning
16%
vrijstaande woning
11%
halfvrijstaande woning
9%
galerijflat
4%
portiekwoning
4%
eindwoning
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in A New Home Makelaardij

Wat kost A New Home Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van A New Home Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer A New Home Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.700.

Waar is A New Home Makelaardij actief?

+

A New Home Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Kerkrade, Landgraaf, Heerlen, Hoensbroek en Nuth.

In welk prijssegment is A New Home Makelaardij actief?

+

A New Home Makelaardij is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar A New Home Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 233.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Kerkrade

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Kerkrade en vergelijkbaar is aan A New Home Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!