Makelaars in Landgraaf

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Landgraaf, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 49 makelaars actief geweest in Landgraaf. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Landgraaf helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Schaesberg Centrum.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Landgraaf zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Landgraaf afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 287.000
 • Gemiddelde verkooptijd 56
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 34.000
 • Aantal transacties 307
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Landgraaf
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Landgraaf

In Landgraaf is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 291.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 34.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Landgraaf.

Bij de verkoop van een huis in Landgraaf is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 122 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 291.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Landgraaf. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Landgraaf weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 287.000.

Het meest voorkomende energielabel in Landgraaf is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Landgraaf. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Landgraaf

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Landgraaf? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Landgraaf. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Landgraaf, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Landgraaf.

Populaire buurten in Landgraaf

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Landgraaf? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Landgraaf. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Schaesberg Centrum

  Verkooptijd
  69 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 251.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. Lauradorp

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 214.000
  Woningen verkocht
  30
 • 3. Oud Nieuwenhagen

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 249.000
  Woningen verkocht
  26
 • 4. Waubach

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 293.000
  Woningen verkocht
  25
 • 5. Nieuwenhagerheide

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  21

Top 5 woningen verkocht in Landgraaf

In Landgraaf zijn de afgelopen maand 307 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Landgraaf.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Ravetsmaar 19 Aquina-Hollanders makelaars € 890.000
Maastrichterweg 52 Damen Makelaardij € 695.000
Parklaan 18 Damen Makelaardij € 674.000
Knieberglaan 16 Parkstad Makelaardij € 650.000
1940-45-laan 6 Leenen Vastgoed € 645.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Landgraaf

Hoeveel makelaars zijn er actief in Landgraaf?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 49 makelaars actief geweest in Landgraaf. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Landgraaf.

Wat kost een makelaar in Landgraaf?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Landgraaf is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Landgraaf van € 2.900 tot € 3.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Landgraaf?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Landgraaf zijn € 1.400 a € 2.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Landgraaf?

+

De meest verkopende makelaar van Landgraaf is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Landgraaf zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Landgraaf?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Landgraaf aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Landgraaf.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!