Dichtbij Vastgoed

Dichtbij Vastgoed is een makelaar gevestigd in Voerendaal. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Dichtbij Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Dichtbij Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Voerendaal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Dichtbij Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Dichtbij Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 272.000
  • Gemiddelde verkooptijd 46
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 51.000
  • Aantal transacties 33
Meer informatie over Dichtbij Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Dichtbij Vastgoed verkoopt

Dichtbij Vastgoed is het meeste actief in Voerendaal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Dichtbij Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Dichtbij Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerlen 14 € 239.000
Kerkrade 9 € 235.000
Voerendaal 5 € 362.000
Simpelveld 2 € 449.000
Maastricht 1 € 350.000

Type woningen die Dichtbij Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Dichtbij Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Dichtbij Vastgoed het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
hoekwoning
23%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
16%
halfvrijstaande woning
10%
vrijstaande woning
6%
benedenwoning
3%
geschakelde woning
3%
portiekflat
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Dichtbij Vastgoed

Wat kost Dichtbij Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Dichtbij Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Dichtbij Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.000.

Waar is Dichtbij Vastgoed actief?

+

Dichtbij Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerlen, Kerkrade, Voerendaal, Simpelveld en Maastricht.

In welk prijssegment is Dichtbij Vastgoed actief?

+

Dichtbij Vastgoed is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Dichtbij Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 272.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Voerendaal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Voerendaal en vergelijkbaar is aan Dichtbij Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!