Bij Diana Makelaardij & Taxaties

Bij Diana Makelaardij & Taxaties is een makelaar gevestigd in Heerlen. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Bij Diana Makelaardij & Taxaties hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Bij Diana Makelaardij & Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerlen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Bij Diana Makelaardij & Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Bij Diana Makelaardij & Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
  • Gemiddelde verkooptijd 24
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -24.000
  • Aantal transacties 28
Meer informatie over Bij Diana Makelaardij & Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Bij Diana Makelaardij & Taxaties verkoopt

Bij Diana Makelaardij & Taxaties is het meeste actief in Heerlen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Bij Diana Makelaardij & Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Bij Diana Makelaardij & Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerlen 18 € 414.000
Maastricht 4 € 365.000
Landgraaf 2 € 237.000
Brunssum 1 € 220.000
Schimmert 1 € 440.000

Type woningen die Bij Diana Makelaardij & Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Bij Diana Makelaardij & Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Bij Diana Makelaardij & Taxaties het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
29%
tussenwoning
29%
vrijstaande woning
14%
halfvrijstaande woning
11%
hoekwoning
7%
bovenwoning
4%
maisonnette
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Bij Diana Makelaardij & Taxaties

Wat kost Bij Diana Makelaardij & Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Bij Diana Makelaardij & Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Bij Diana Makelaardij & Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Bij Diana Makelaardij & Taxaties actief?

+

Bij Diana Makelaardij & Taxaties heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerlen, Maastricht, Landgraaf, Brunssum en Schimmert.

In welk prijssegment is Bij Diana Makelaardij & Taxaties actief?

+

Bij Diana Makelaardij & Taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Bij Diana Makelaardij & Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 386.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerlen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerlen en vergelijkbaar is aan Bij Diana Makelaardij & Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!