Brandsma Vastgoed

Brandsma Vastgoed is een makelaar gevestigd in Heerlen. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Brandsma Vastgoed hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Brandsma Vastgoed is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerlen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Brandsma Vastgoed. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Brandsma Vastgoed in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 243.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 22.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Brandsma Vastgoed
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Brandsma Vastgoed verkoopt

Brandsma Vastgoed is het meeste actief in Heerlen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Brandsma Vastgoed woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Brandsma Vastgoed ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerlen 17 € 266.000
Kerkrade 2 € 91.000
Brunssum 2 € 204.000
Hoensbroek 2 € 244.000
Vaals 1 € 167.000

Type woningen die Brandsma Vastgoed verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Brandsma Vastgoed diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Brandsma Vastgoed het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
42%
tussenwoning
33%
vrijstaande woning
8%
benedenwoning
4%
galerijflat
4%
hoekwoning
4%
portiekwoning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Brandsma Vastgoed

Wat kost Brandsma Vastgoed bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Brandsma Vastgoed voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Brandsma Vastgoed je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.200 en de € 1.800.

Waar is Brandsma Vastgoed actief?

+

Brandsma Vastgoed heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerlen, Kerkrade, Brunssum, Hoensbroek en Vaals.

In welk prijssegment is Brandsma Vastgoed actief?

+

Brandsma Vastgoed is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Brandsma Vastgoed actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 243.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 1.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerlen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerlen en vergelijkbaar is aan Brandsma Vastgoed. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!