Aquina-Hollanders makelaars

Aquina-Hollanders makelaars is een makelaar gevestigd in Heerlen. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Aquina-Hollanders makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Aquina-Hollanders makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Heerlen en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Aquina-Hollanders makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Aquina-Hollanders makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 262.000
  • Gemiddelde verkooptijd 72
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -24.000
  • Aantal transacties 95
Meer informatie over Aquina-Hollanders makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Aquina-Hollanders makelaars verkoopt

Aquina-Hollanders makelaars is het meeste actief in Heerlen. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Aquina-Hollanders makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Aquina-Hollanders makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heerlen 38 € 235.000
Kerkrade 23 € 279.000
Landgraaf 12 € 308.000
Brunssum 5 € 211.000
Hoensbroek 4 € 232.000

Type woningen die Aquina-Hollanders makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Aquina-Hollanders makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Aquina-Hollanders makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
33%
2 onder 1 kapwoning
19%
vrijstaande woning
18%
halfvrijstaande woning
13%
hoekwoning
7%
portiekwoning
4%
eindwoning
3%
galerijflat
2%
benedenwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Aquina-Hollanders makelaars

Wat kost Aquina-Hollanders makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Aquina-Hollanders makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Aquina-Hollanders makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is Aquina-Hollanders makelaars actief?

+

Aquina-Hollanders makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heerlen, Kerkrade, Landgraaf, Brunssum en Hoensbroek.

In welk prijssegment is Aquina-Hollanders makelaars actief?

+

Aquina-Hollanders makelaars is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Aquina-Hollanders makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 262.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Heerlen

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Heerlen en vergelijkbaar is aan Aquina-Hollanders makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!