Makelaars in Hoensbroek

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hoensbroek, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 50 makelaars actief geweest in Hoensbroek. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hoensbroek helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Maria Gewanden.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hoensbroek zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hoensbroek afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 252.000
 • Gemiddelde verkooptijd 51
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 68.000
 • Aantal transacties 148
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hoensbroek
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hoensbroek

In Hoensbroek is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 303.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 68.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hoensbroek.

Bij de verkoop van een huis in Hoensbroek is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 113 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 303.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hoensbroek. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hoensbroek weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 252.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hoensbroek is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hoensbroek. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hoensbroek

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hoensbroek? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hoensbroek. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Damen Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hoensbroek, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hoensbroek.

Populaire buurten in Hoensbroek

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hoensbroek? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hoensbroek. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Maria Gewanden

  Verkooptijd
  46 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 246.000
  Woningen verkocht
  31
 • 2. De Dem en omgeving

  Verkooptijd
  51 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 235.000
  Woningen verkocht
  30
 • 3. Mariarade-Zuid

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 216.000
  Woningen verkocht
  17
 • 4. Nieuw Lotbroek-Noord

  Verkooptijd
  30 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 221.000
  Woningen verkocht
  17
 • 5. Nieuw Lotbroek-Zuid

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 272.000
  Woningen verkocht
  16

Top 5 woningen verkocht in Hoensbroek

In Hoensbroek zijn de afgelopen maand 148 woningen verkocht. Makelaar Damen Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hoensbroek.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Slot Harenlaan 2 Damen Makelaardij € 849.500
Slot Hillenradelaan 27 Damen Makelaardij € 699.500
Slot Blyenbeeklaan 9 FinSafe Makelaardij € 598.000
Juliana-Bernhardlaan 101 Ralf Trafas Makelaardij en Vastgoed € 539.000
Hommerterweg 229 Boek en Offermans Makelaars € 488.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hoensbroek

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hoensbroek?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 50 makelaars actief geweest in Hoensbroek. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hoensbroek.

Wat kost een makelaar in Hoensbroek?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hoensbroek is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hoensbroek van € 2.500 tot € 3.000.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hoensbroek?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hoensbroek zijn € 1.300 a € 1.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hoensbroek?

+

De meest verkopende makelaar van Hoensbroek is Damen Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hoensbroek zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hoensbroek?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hoensbroek aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hoensbroek.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!