A75 Makelaardij

A75 Makelaardij is een makelaar gevestigd in Reuver. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt A75 Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. A75 Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Reuver en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van A75 Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties A75 Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 310.000
  • Gemiddelde verkooptijd 104
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 226.000
  • Aantal transacties 15
Meer informatie over A75 Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar A75 Makelaardij verkoopt

A75 Makelaardij is het meeste actief in Reuver. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar A75 Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt A75 Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Reuver 5 € 279.000
Belfeld 2 € 349.000
Horst 1 € 285.000
Swalmen 1 € 280.000
Valkenburg 1 € 289.000

Type woningen die A75 Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat A75 Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat A75 Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
42%
tussenwoning
33%
vrijstaande woning
17%
hoekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in A75 Makelaardij

Wat kost A75 Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van A75 Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer A75 Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.300.

Waar is A75 Makelaardij actief?

+

A75 Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Reuver, Belfeld, Horst, Swalmen en Valkenburg.

In welk prijssegment is A75 Makelaardij actief?

+

A75 Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar A75 Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 310.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € (geen data beschikbaar) per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Reuver

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Reuver en vergelijkbaar is aan A75 Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!