Makelaars in Belfeld

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Belfeld, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 11 makelaars actief geweest in Belfeld. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Belfeld helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Belfeld.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Belfeld zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Belfeld afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
 • Gemiddelde verkooptijd 84
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -401.000
 • Aantal transacties 27
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Belfeld
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Belfeld

In Belfeld is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 409.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -401.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Belfeld.

Bij de verkoop van een huis in Belfeld is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 409.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3400. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Belfeld. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Belfeld weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 406.000.

Het meest voorkomende energielabel in Belfeld is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Belfeld. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Belfeld

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Belfeld? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Belfeld. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat VeTeBe B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Belfeld, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Belfeld.

 • Verkooptijd
  40 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 550.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  19 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 349.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 314.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Belfeld

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Belfeld? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Belfeld. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Belfeld

  Verkooptijd
  78 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  22
 • 2. Aan de Stuw

  Verkooptijd
  123 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 233.000
  Woningen verkocht
  2
 • 3. Gebied patersweg

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 648.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Maalbeek

  Verkooptijd
  243 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 950.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Belfeld

In Belfeld zijn de afgelopen maand 27 woningen verkocht. Makelaar VeTeBe B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Belfeld.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Broekstraat 38 VeTeBe B.V. € 950.000
Parallelweg 14 VeTeBe B.V. € 895.000
Montfortstraat 103 Sannen Adviseurs € 724.500
Schoolstraat 51 a Homevision Makelaardij € 675.000
Beatrixlaan 12 Sannen Adviseurs € 674.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Belfeld

Hoeveel makelaars zijn er actief in Belfeld?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 11 makelaars actief geweest in Belfeld. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Belfeld.

Wat kost een makelaar in Belfeld?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Belfeld is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Belfeld van € 4.100 tot € 4.900.

Wat kost een aankoopmakelaar in Belfeld?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Belfeld zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Belfeld?

+

De meest verkopende makelaar van Belfeld is VeTeBe B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Belfeld zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Belfeld?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Belfeld aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Belfeld.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!