ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken

ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken is een makelaar gevestigd in Reuver. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Reuver en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 262.000
  • Gemiddelde verkooptijd 44
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -75.000
  • Aantal transacties 4
Meer informatie over ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 2 plaatsen waar ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken verkoopt

ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken is het meeste actief in Reuver. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Reuver 3 € 297.000
Roermond 1 € 160.000

Type woningen die ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
50%
2 onder 1 kapwoning
25%
vrijstaande woning
25%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken

Wat kost ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 3.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.300 en de € 2.000.

Waar is ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken actief?

+

ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken heeft de afgelopen periode in 2 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Reuver en Roermond.

In welk prijssegment is ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken actief?

+

ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 262.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Reuver

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Reuver en vergelijkbaar is aan ABVO Assurantiën en Onroerende Zaken. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!