Makelaars in Roermond

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Roermond, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 39 makelaars actief geweest in Roermond. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Roermond helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Binnenstad.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Roermond zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Roermond afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 368.000
 • Gemiddelde verkooptijd 65
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -13.000
 • Aantal transacties 403
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Roermond
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Roermond

In Roermond is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 365.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Roermond.

Bij de verkoop van een huis in Roermond is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 365.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Roermond. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Roermond weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 368.000.

Het meest voorkomende energielabel in Roermond is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Roermond. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Roermond

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Roermond? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Roermond. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Jack Frenken makelaars en adviseurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Roermond, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Roermond.

Populaire buurten in Roermond

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Roermond? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Roermond. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Binnenstad

  Verkooptijd
  76 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 351.000
  Woningen verkocht
  62
 • 2. Kapel-Muggenbroek

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 352.000
  Woningen verkocht
  35
 • 3. Herten

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 397.000
  Woningen verkocht
  33
 • 4. Kern Maasniel

  Verkooptijd
  113 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 380.000
  Woningen verkocht
  27
 • 5. Hoogvonderen

  Verkooptijd
  53 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 293.000
  Woningen verkocht
  25

Top 5 woningen verkocht in Roermond

In Roermond zijn de afgelopen maand 403 woningen verkocht. Makelaar Jack Frenken makelaars en adviseurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Roermond.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Mosterdgriend 8 Van Cromvoirt Makelaars | NVM én Qualis € 1.495.000
Mosterdgriend 4 M3 Makelaars & Taxateurs € 1.175.000
Bisschop van Hoensbroeckstraat 11 Maat Makelaars € 1.045.000
Maastrichterweg 6 MKLRS. € 975.000
Kapellerlaan 215 M3 Makelaars & Taxateurs € 945.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Roermond

Hoeveel makelaars zijn er actief in Roermond?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 39 makelaars actief geweest in Roermond. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Roermond.

Wat kost een makelaar in Roermond?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Roermond is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Roermond van € 3.700 tot € 4.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Roermond?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Roermond zijn € 1.800 a € 2.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Roermond?

+

De meest verkopende makelaar van Roermond is Jack Frenken makelaars en adviseurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Roermond zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Roermond?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Roermond aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Roermond.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!