AB & P Vaassen

AB & P Vaassen is een makelaar gevestigd in Roermond. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt AB & P Vaassen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. AB & P Vaassen is een makelaar die woningen verkoopt die #DIV/0! verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roermond en omgeving. De makelaar is daarom actief in een #DIV/0! segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van AB & P Vaassen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties AB & P Vaassen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 333.000
  • Gemiddelde verkooptijd 86
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 112.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over AB & P Vaassen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar AB & P Vaassen verkoopt

AB & P Vaassen is het meeste actief in Roermond. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar AB & P Vaassen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt AB & P Vaassen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Roermond 8 € 318.000
Maasbracht 2 € 317.000
Posterholt 2 € 575.000
Horn 2 € 354.000
Montfort 1 € 230.000

Type woningen die AB & P Vaassen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat AB & P Vaassen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat AB & P Vaassen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
43%
halfvrijstaande woning
21%
vrijstaande woning
21%
galerijflat
14%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in AB & P Vaassen

Wat kost AB & P Vaassen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van AB & P Vaassen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer AB & P Vaassen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.500.

Waar is AB & P Vaassen actief?

+

AB & P Vaassen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Roermond, Maasbracht, Posterholt, Horn en Montfort.

In welk prijssegment is AB & P Vaassen actief?

+

AB & P Vaassen is actief in een #DIV/0! prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar AB & P Vaassen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 333.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roermond

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roermond en vergelijkbaar is aan AB & P Vaassen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!