Makelaars in Baexem

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Baexem, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 7 makelaars actief geweest in Baexem. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Baexem helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Kern Baexem.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Baexem zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Baexem afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 400.000
 • Gemiddelde verkooptijd 68
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -66.000
 • Aantal transacties 20
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Baexem
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Baexem

In Baexem is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 415.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -66.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Baexem.

Bij de verkoop van een huis in Baexem is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 147 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 415.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Baexem. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Baexem weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 400.000.

Het meest voorkomende energielabel in Baexem is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Baexem. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Baexem

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Baexem? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Baexem. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Hermans Makelaars wonen de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Baexem, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Baexem.

Populaire buurten in Baexem

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Baexem? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Baexem. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Kern Baexem

  Verkooptijd
  73 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 366.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Verspreide huizen Baexem

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 588.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Baexem

In Baexem zijn de afgelopen maand 20 woningen verkocht. Makelaar Hermans Makelaars wonen verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Baexem.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Beekkant 29 Aelmans Woningmakelaars BV € 695.000
Gildelaan 7 Hermans Makelaars wonen € 650.000
Beekkant 29 a Aelmans Woningmakelaars BV € 595.000
Gildelaan 6 Hermans Makelaars wonen € 500.000
De Briasweg 47 Hermans Makelaars wonen € 490.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Baexem

Hoeveel makelaars zijn er actief in Baexem?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 7 makelaars actief geweest in Baexem. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Baexem.

Wat kost een makelaar in Baexem?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Baexem is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Baexem van € 4.000 tot € 4.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Baexem?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Baexem zijn € 2.000 a € 3.000. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Baexem?

+

De meest verkopende makelaar van Baexem is Hermans Makelaars wonen. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Baexem zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Baexem?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Baexem aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Baexem.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!