Briaire Makelaardij

Briaire Makelaardij is een makelaar gevestigd in Roermond. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Briaire Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Briaire Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Roermond en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Briaire Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Briaire Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -48.000
  • Aantal transacties 14
Meer informatie over Briaire Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Briaire Makelaardij verkoopt

Briaire Makelaardij is het meeste actief in Roermond. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Briaire Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Briaire Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Heel 5 € 472.000
Roermond 4 € 413.000
Buggenum 1 € 480.000
Maasbracht 1 € 339.000
Linne 1 € 465.000

Type woningen die Briaire Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Briaire Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Briaire Makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
69%
2 onder 1 kapwoning
31%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Briaire Makelaardij

Wat kost Briaire Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Briaire Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Briaire Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Briaire Makelaardij actief?

+

Briaire Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Heel, Roermond, Buggenum, Maasbracht en Linne.

In welk prijssegment is Briaire Makelaardij actief?

+

Briaire Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Briaire Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 425.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Roermond

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Roermond en vergelijkbaar is aan Briaire Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!