Makelaars in Herkenbosch

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Herkenbosch, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 15 makelaars actief geweest in Herkenbosch. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Herkenbosch helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Herkenbosch.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Herkenbosch zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Herkenbosch afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 362.000
 • Gemiddelde verkooptijd 58
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 39.000
 • Aantal transacties 32
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Herkenbosch
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Herkenbosch

In Herkenbosch is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 380.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 39.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Herkenbosch.

Bij de verkoop van een huis in Herkenbosch is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 129 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 380.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Herkenbosch. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Herkenbosch weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 362.000.

Het meest voorkomende energielabel in Herkenbosch is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Herkenbosch. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Herkenbosch

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Herkenbosch? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Herkenbosch. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Jack Frenken makelaars en adviseurs de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Herkenbosch, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Herkenbosch.

Populaire buurten in Herkenbosch

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Herkenbosch? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Herkenbosch. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Herkenbosch

  Verkooptijd
  63 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 362.000
  Woningen verkocht
  28
 • 2. Reewoude

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 314.000
  Woningen verkocht
  3
 • 3. Buitengebied Herkenbosch

  Verkooptijd
  13 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 499.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Herkenbosch

In Herkenbosch zijn de afgelopen maand 32 woningen verkocht. Makelaar Jack Frenken makelaars en adviseurs verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Herkenbosch.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Klaproosdreef 16 M3 Makelaars & Taxateurs € 599.500
Aan de Vier Gebroeders 1 M3 Makelaars & Taxateurs € 575.000
Reewoude 40 Hendriks Makelaardij € 575.000
Hoofdstraat 45 RE/MAX Dè Makelaar € 550.000
Aan de Mismeer 4 Jack Frenken makelaars en adviseurs € 549.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Herkenbosch

Hoeveel makelaars zijn er actief in Herkenbosch?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 15 makelaars actief geweest in Herkenbosch. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Herkenbosch.

Wat kost een makelaar in Herkenbosch?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Herkenbosch is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Herkenbosch van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Herkenbosch?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Herkenbosch zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Herkenbosch?

+

De meest verkopende makelaar van Herkenbosch is Jack Frenken makelaars en adviseurs. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Herkenbosch zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Herkenbosch?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Herkenbosch aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Herkenbosch.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!