Biermans Makelaardij BV

Biermans Makelaardij BV is een makelaar gevestigd in Vlodrop. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Biermans Makelaardij BV hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Biermans Makelaardij BV is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Vlodrop en omgeving. De makelaar is daarom actief in een wat lagere segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Biermans Makelaardij BV. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Biermans Makelaardij BV in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 281.000
  • Gemiddelde verkooptijd 80
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 11.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Biermans Makelaardij BV
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Biermans Makelaardij BV verkoopt

Biermans Makelaardij BV is het meeste actief in Vlodrop. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Biermans Makelaardij BV woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Biermans Makelaardij BV ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Vlodrop 10 € 292.000
Herkenbosch 2 € 221.000
Posterholt 2 € 290.000
Melick 2 € 343.000
Sint Odiliënberg 1 € 265.000

Type woningen die Biermans Makelaardij BV verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Biermans Makelaardij BV diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Biermans Makelaardij BV het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
32%
tussenwoning
32%
vrijstaande woning
21%
hoekwoning
16%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Biermans Makelaardij BV

Wat kost Biermans Makelaardij BV bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 2.800 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.200. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Biermans Makelaardij BV voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Biermans Makelaardij BV je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.400 en de € 2.100.

Waar is Biermans Makelaardij BV actief?

+

Biermans Makelaardij BV heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Vlodrop, Herkenbosch, Posterholt, Melick en Sint Odiliënberg.

In welk prijssegment is Biermans Makelaardij BV actief?

+

Biermans Makelaardij BV is actief in een wat lagere prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Biermans Makelaardij BV actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 281.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Vlodrop

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Vlodrop en vergelijkbaar is aan Biermans Makelaardij BV. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!