Alpina

Alpina is een makelaar gevestigd in Nijverdal. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Alpina hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Alpina is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Nijverdal en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Alpina. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Alpina in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 386.000
  • Gemiddelde verkooptijd 40
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 4.000
  • Aantal transacties 989
Meer informatie over Alpina
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Alpina verkoopt

Alpina is het meeste actief in Nijverdal. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Alpina woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Alpina ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Nijverdal 124 € 376.000
Leiden 88 € 403.000
Doetinchem 72 € 368.000
Katwijk 60 € 456.000
Duiven 59 € 407.000

Type woningen die Alpina verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Alpina diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Alpina het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
35%
2 onder 1 kapwoning
20%
vrijstaande woning
16%
hoekwoning
12%
portiekwoning
5%
galerijflat
4%
eindwoning
3%
maisonnette
2%
benedenwoning
1%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Alpina

Wat kost Alpina bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.900 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Alpina voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Alpina je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.900 en de € 2.900.

Waar is Alpina actief?

+

Alpina heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Nijverdal, Leiden, Doetinchem, Katwijk en Duiven.

In welk prijssegment is Alpina actief?

+

Alpina is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Alpina actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 386.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Nijverdal

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Nijverdal en vergelijkbaar is aan Alpina. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!