VLIEG Makelaars OG

VLIEG Makelaars OG is een makelaar gevestigd in Alkmaar. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 10 vestigingen, biedt VLIEG Makelaars OG hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VLIEG Makelaars OG is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Alkmaar en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VLIEG Makelaars OG. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VLIEG Makelaars OG in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 449.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -31.000
  • Aantal transacties 262
Meer informatie over VLIEG Makelaars OG
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VLIEG Makelaars OG verkoopt

VLIEG Makelaars OG is het meeste actief in Alkmaar. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VLIEG Makelaars OG woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VLIEG Makelaars OG ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Alkmaar 34 € 371.000
Amsterdam 33 € 510.000
Lelystad 30 € 379.000
Heerhugowaard 24 € 380.000
Haarlem 19 € 448.000

Type woningen die VLIEG Makelaars OG verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VLIEG Makelaars OG diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VLIEG Makelaars OG het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
34%
vrijstaande woning
13%
bovenwoning
10%
hoekwoning
8%
2 onder 1 kapwoning
7%
galerijflat
6%
portiekflat
6%
benedenwoning
5%
maisonnette
5%
geschakelde woning
4%
eindwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VLIEG Makelaars OG

Wat kost VLIEG Makelaars OG bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VLIEG Makelaars OG voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VLIEG Makelaars OG je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is VLIEG Makelaars OG actief?

+

VLIEG Makelaars OG heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Alkmaar, Amsterdam, Lelystad, Heerhugowaard en Haarlem.

In welk prijssegment is VLIEG Makelaars OG actief?

+

VLIEG Makelaars OG is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VLIEG Makelaars OG actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 449.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Alkmaar

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Alkmaar en vergelijkbaar is aan VLIEG Makelaars OG. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!