VanHuyse – Partner in Wonen

VanHuyse – Partner in Wonen is een makelaar gevestigd in Haarlem. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt VanHuyse – Partner in Wonen hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. VanHuyse – Partner in Wonen is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Haarlem en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van VanHuyse – Partner in Wonen. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties VanHuyse – Partner in Wonen in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 519.000
  • Gemiddelde verkooptijd 33
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 106.000
  • Aantal transacties 37
Meer informatie over VanHuyse – Partner in Wonen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar VanHuyse – Partner in Wonen verkoopt

VanHuyse – Partner in Wonen is het meeste actief in Haarlem. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar VanHuyse – Partner in Wonen woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt VanHuyse – Partner in Wonen ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Haarlem 9 € 538.000
Amsterdam 5 € 447.000
Bussum 3 € 982.000
Utrecht 3 € 228.000
Heemstede 2 € 468.000

Type woningen die VanHuyse – Partner in Wonen verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat VanHuyse – Partner in Wonen diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat VanHuyse – Partner in Wonen het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
28%
bovenwoning
22%
benedenwoning
17%
hoekwoning
11%
portiekflat
11%
halfvrijstaande woning
6%
vrijstaande woning
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in VanHuyse – Partner in Wonen

Wat kost VanHuyse – Partner in Wonen bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.800. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van VanHuyse – Partner in Wonen voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer VanHuyse – Partner in Wonen je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.600 en de € 3.900.

Waar is VanHuyse – Partner in Wonen actief?

+

VanHuyse – Partner in Wonen heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Haarlem, Amsterdam, Bussum, Utrecht en Heemstede.

In welk prijssegment is VanHuyse – Partner in Wonen actief?

+

VanHuyse – Partner in Wonen is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar VanHuyse – Partner in Wonen actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 519.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Haarlem

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Haarlem en vergelijkbaar is aan VanHuyse – Partner in Wonen. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!