ERA Focus Makelaars

ERA Focus Makelaars is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt ERA Focus Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. ERA Focus Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van ERA Focus Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties ERA Focus Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 448.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -49.000
  • Aantal transacties 203
Meer informatie over ERA Focus Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar ERA Focus Makelaars verkoopt

ERA Focus Makelaars is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar ERA Focus Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt ERA Focus Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 32 € 494.000
Breda 32 € 375.000
Helmond 24 € 376.000
Beverwijk 11 € 345.000
Veldhoven 9 € 512.000

Type woningen die ERA Focus Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat ERA Focus Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat ERA Focus Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
vrijstaande woning
14%
2 onder 1 kapwoning
12%
hoekwoning
11%
portiekwoning
9%
eindwoning
5%
galerijflat
3%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%
halfvrijstaande woning
1%
penthouse
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in ERA Focus Makelaars

Wat kost ERA Focus Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.500 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van ERA Focus Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer ERA Focus Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.400.

Waar is ERA Focus Makelaars actief?

+

ERA Focus Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Breda, Helmond, Beverwijk en Veldhoven.

In welk prijssegment is ERA Focus Makelaars actief?

+

ERA Focus Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar ERA Focus Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 448.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.300 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan ERA Focus Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!