Makelaars in Veldhoven

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Veldhoven, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 63 makelaars actief geweest in Veldhoven. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Veldhoven helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Zeelst.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Veldhoven zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Veldhoven afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 510.000
 • Gemiddelde verkooptijd 43
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -19.000
 • Aantal transacties 298
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Veldhoven
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Veldhoven

In Veldhoven is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 488.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -19.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Veldhoven.

Bij de verkoop van een huis in Veldhoven is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 128 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 488.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3800. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Veldhoven. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Veldhoven weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 510.000.

Het meest voorkomende energielabel in Veldhoven is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Veldhoven. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Veldhoven

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Veldhoven? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Veldhoven. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Henri Kox Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Veldhoven, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Veldhoven.

Populaire buurten in Veldhoven

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Veldhoven? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Veldhoven. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Zeelst

  Verkooptijd
  66 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 551.000
  Woningen verkocht
  43
 • 2. Cobbeek en Centrum

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 378.000
  Woningen verkocht
  35
 • 3. De Kelen

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 543.000
  Woningen verkocht
  29
 • 4. Veldhoven

  Verkooptijd
  39 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 513.000
  Woningen verkocht
  28
 • 5. D'Ekker

  Verkooptijd
  41 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 417.000
  Woningen verkocht
  26

Top 5 woningen verkocht in Veldhoven

In Veldhoven zijn de afgelopen maand 298 woningen verkocht. Makelaar Henri Kox Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Veldhoven.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Sondervick 73 Henri Kox Makelaardij € 1.295.000
Fossa 19 Makelaars van Nu € 1.150.000
Sint Jorisstraat 14 Honders & Alting Makelaars € 1.125.000
Polderstraat 110 Henri Kox Makelaardij € 1.100.000
Kerkakkerstraat 142 Honders & Alting Makelaars € 1.100.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Veldhoven

Hoeveel makelaars zijn er actief in Veldhoven?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 63 makelaars actief geweest in Veldhoven. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Veldhoven.

Wat kost een makelaar in Veldhoven?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Veldhoven is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Veldhoven van € 5.100 tot € 6.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Veldhoven?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Veldhoven zijn € 2.600 a € 3.800. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Veldhoven?

+

De meest verkopende makelaar van Veldhoven is Henri Kox Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Veldhoven zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Veldhoven?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Veldhoven aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Veldhoven.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!