Daan Hoefnagel Makelaardij

Daan Hoefnagel Makelaardij is een makelaar gevestigd in Veldhoven. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Daan Hoefnagel Makelaardij hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Daan Hoefnagel Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Veldhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Daan Hoefnagel Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Daan Hoefnagel Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 504.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 113.000
  • Aantal transacties 12
Meer informatie over Daan Hoefnagel Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 4 plaatsen waar Daan Hoefnagel Makelaardij verkoopt

Daan Hoefnagel Makelaardij is het meeste actief in Veldhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Daan Hoefnagel Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Daan Hoefnagel Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Veldhoven 8 € 573.000
Eindhoven 2 € 360.000
Helmond 1 € 350.000
Riethoven 1 € 400.000

Type woningen die Daan Hoefnagel Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Daan Hoefnagel Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Daan Hoefnagel Makelaardij het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
25%
tussenwoning
25%
vrijstaande woning
25%
hoekwoning
17%
portiekwoning
8%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Daan Hoefnagel Makelaardij

Wat kost Daan Hoefnagel Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 5.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Daan Hoefnagel Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Daan Hoefnagel Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.500 en de € 3.800.

Waar is Daan Hoefnagel Makelaardij actief?

+

Daan Hoefnagel Makelaardij heeft de afgelopen periode in 4 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Veldhoven, Eindhoven, Helmond en Riethoven.

In welk prijssegment is Daan Hoefnagel Makelaardij actief?

+

Daan Hoefnagel Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Daan Hoefnagel Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 504.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Veldhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Veldhoven en vergelijkbaar is aan Daan Hoefnagel Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!