Van Santvoort Makelaars

Van Santvoort Makelaars is een makelaar gevestigd in Eindhoven. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Van Santvoort Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Santvoort Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Eindhoven en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Santvoort Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Santvoort Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 462.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -3.000
  • Aantal transacties 160
Meer informatie over Van Santvoort Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Santvoort Makelaars verkoopt

Van Santvoort Makelaars is het meeste actief in Eindhoven. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Santvoort Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Santvoort Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Eindhoven 49 € 427.000
Nuenen 20 € 421.000
Helmond 14 € 411.000
Eersel 13 € 520.000
Deurne 7 € 453.000

Type woningen die Van Santvoort Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Santvoort Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Santvoort Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
vrijstaande woning
19%
2 onder 1 kapwoning
16%
hoekwoning
11%
portiekflat
10%
geschakelde woning
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
4%
halfvrijstaande woning
3%
galerijflat
2%
maisonnette
2%
bovenwoning
1%
eindwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Santvoort Makelaars

Wat kost Van Santvoort Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.900. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Santvoort Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Santvoort Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is Van Santvoort Makelaars actief?

+

Van Santvoort Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Eindhoven, Nuenen, Helmond, Eersel en Deurne.

In welk prijssegment is Van Santvoort Makelaars actief?

+

Van Santvoort Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Santvoort Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 462.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Eindhoven

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Eindhoven en vergelijkbaar is aan Van Santvoort Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!