Makelaars in Helmond

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Helmond, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 74 makelaars actief geweest in Helmond. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Helmond helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Stiphout-Dorp.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Helmond zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Helmond afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 385.000
 • Gemiddelde verkooptijd 35
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 8.000
 • Aantal transacties 567
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Helmond
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Helmond

In Helmond is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 403.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 8.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Helmond.

Bij de verkoop van een huis in Helmond is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 124 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 403.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Helmond. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Helmond weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 385.000.

Het meest voorkomende energielabel in Helmond is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Helmond. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Helmond

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Helmond? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Helmond. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Adriaan van den Heuvel makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Helmond, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Helmond.

Populaire buurten in Helmond

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Helmond? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Helmond. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Stiphout-Dorp

  Verkooptijd
  47 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 539.000
  Woningen verkocht
  42
 • 2. West

  Verkooptijd
  49 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 326.000
  Woningen verkocht
  31
 • 3. 't Hout-Centrum

  Verkooptijd
  27 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 379.000
  Woningen verkocht
  31
 • 4. Rijpelberg-West

  Verkooptijd
  23 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 325.000
  Woningen verkocht
  30
 • 5. De Veste

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 411.000
  Woningen verkocht
  28

Top 5 woningen verkocht in Helmond

In Helmond zijn de afgelopen maand 567 woningen verkocht. Makelaar Adriaan van den Heuvel makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Helmond.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Gerwenseweg 56 Van Santvoort Makelaars € 1.195.000
de Grote Overbrug 2 Vollenbroek Makelaars € 1.195.000
Prins Bernhardlaan 4 Broeckx makelaars € 1.100.000
Kollershoeve 35 Adriaan van den Heuvel makelaars € 1.050.000
Kloostereindweg 5 Adriaan van den Heuvel makelaars € 997.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Helmond

Hoeveel makelaars zijn er actief in Helmond?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 74 makelaars actief geweest in Helmond. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Helmond.

Wat kost een makelaar in Helmond?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Helmond is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Helmond van € 3.900 tot € 4.700.

Wat kost een aankoopmakelaar in Helmond?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Helmond zijn € 1.900 a € 2.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Helmond?

+

De meest verkopende makelaar van Helmond is Adriaan van den Heuvel makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Helmond zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Helmond?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Helmond aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Helmond.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!