De Brabant Makelaar

De Brabant Makelaar is een makelaar gevestigd in Helmond. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt De Brabant Makelaar hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. De Brabant Makelaar is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Helmond en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van De Brabant Makelaar. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties De Brabant Makelaar in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 316.000
  • Gemiddelde verkooptijd 51
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -103.000
  • Aantal transacties 17
Meer informatie over De Brabant Makelaar
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar De Brabant Makelaar verkoopt

De Brabant Makelaar is het meeste actief in Helmond. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar De Brabant Makelaar woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt De Brabant Makelaar ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Helmond 5 € 315.000
Neeritter 1 € 260.000
Oss 1 € 375.000
Chaam 1 € 310.000
Hoensbroek 1 € 297.000

Type woningen die De Brabant Makelaar verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat De Brabant Makelaar diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat De Brabant Makelaar het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
31%
tussenwoning
31%
hoekwoning
19%
benedenwoning
13%
galerijflat
6%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in De Brabant Makelaar

Wat kost De Brabant Makelaar bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.200 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van De Brabant Makelaar voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer De Brabant Makelaar je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.600 en de € 2.400.

Waar is De Brabant Makelaar actief?

+

De Brabant Makelaar heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Helmond, Neeritter, Oss, Chaam en Hoensbroek.

In welk prijssegment is De Brabant Makelaar actief?

+

De Brabant Makelaar is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar De Brabant Makelaar actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 316.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.900 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Helmond

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Helmond en vergelijkbaar is aan De Brabant Makelaar. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!