Vastgoed Totaal

Vastgoed Totaal is een makelaar gevestigd in Bakel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Vastgoed Totaal hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Vastgoed Totaal is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Bakel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Vastgoed Totaal. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Vastgoed Totaal in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 444.000
  • Gemiddelde verkooptijd 39
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -27.000
  • Aantal transacties 32
Meer informatie over Vastgoed Totaal
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Vastgoed Totaal verkoopt

Vastgoed Totaal is het meeste actief in Bakel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Vastgoed Totaal woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Vastgoed Totaal ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Bakel 13 € 449.000
Helmond 6 € 369.000
Deurne 4 € 413.000
Milheeze 3 € 482.000
De Mortel 1 € 649.000

Type woningen die Vastgoed Totaal verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Vastgoed Totaal diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Vastgoed Totaal het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
38%
tussenwoning
23%
vrijstaande woning
19%
geschakelde woning
8%
galerijflat
4%
benedenwoning
2%
bovenwoning
2%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
hoekwoning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Vastgoed Totaal

Wat kost Vastgoed Totaal bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.700. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Vastgoed Totaal voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Vastgoed Totaal je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Vastgoed Totaal actief?

+

Vastgoed Totaal heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Bakel, Helmond, Deurne, Milheeze en De Mortel.

In welk prijssegment is Vastgoed Totaal actief?

+

Vastgoed Totaal is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Vastgoed Totaal actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 444.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.000 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Bakel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Bakel en vergelijkbaar is aan Vastgoed Totaal. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!