Makelaars in Liessel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Liessel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 8 makelaars actief geweest in Liessel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Liessel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Liessel.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Liessel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Liessel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
 • Gemiddelde verkooptijd 41
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -18.000
 • Aantal transacties 24
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Liessel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Liessel

In Liessel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 347.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -18.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Liessel.

Bij de verkoop van een huis in Liessel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 160 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 347.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Liessel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Liessel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 436.000.

Het meest voorkomende energielabel in Liessel is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Liessel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Liessel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Liessel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Liessel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat BAKENS MAKELAARDIJ de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Liessel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Liessel.

 • Verkooptijd
  24 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 384.000
  Woningen verkocht
  6
 • Verkooptijd
  70 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 562.000
  Woningen verkocht
  3
 • Verkooptijd
  14 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 386.000
  Woningen verkocht
  2
 • Verkooptijd
  22 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 295.000
  Woningen verkocht
  1

Populaire buurten in Liessel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Liessel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Liessel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Liessel

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 415.000
  Woningen verkocht
  21
 • 2. Verspreide huizen Liessel

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 581.000
  Woningen verkocht
  3

Top 5 woningen verkocht in Liessel

In Liessel zijn de afgelopen maand 24 woningen verkocht. Makelaar BAKENS MAKELAARDIJ verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Liessel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Buntseweg 5 Adriaan van den Heuvel makelaars € 700.000
Vossenweg 10 Van Santvoort Makelaars € 695.000
Garst 6 DOOR Martijn € 649.000
Hoofdstraat 94 BAKENS MAKELAARDIJ € 599.000
Tramweg 20 BAKENS MAKELAARDIJ € 559.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Liessel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Liessel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 8 makelaars actief geweest in Liessel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Liessel.

Wat kost een makelaar in Liessel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Liessel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Liessel van € 4.400 tot € 5.300.

Wat kost een aankoopmakelaar in Liessel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Liessel zijn € 2.200 a € 3.300. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Liessel?

+

De meest verkopende makelaar van Liessel is BAKENS MAKELAARDIJ. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Liessel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Liessel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Liessel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Liessel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!