Van Santen Makelaardij

Van Santen Makelaardij is een makelaar gevestigd in Meppel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Santen Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Van Santen Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Meppel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Santen Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Bij Van Santen Makelaardij zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties Van Santen Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 343.000
  • Gemiddelde verkooptijd 28
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 138.000
  • Aantal transacties 9
Meer informatie over Van Santen Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Santen Makelaardij verkoopt

Van Santen Makelaardij is het meeste actief in Meppel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Santen Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Santen Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Meppel 4 € 377.000
Borger 1 € 178.000
Oisterwijk 1 € 409.000
Hoogeveen 1 € 233.000
Nijmegen 1 € 415.000

Type woningen die Van Santen Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Santen Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Santen Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
29%
2 onder 1 kapwoning
21%
eindwoning
21%
hoekwoning
7%
penthouse
7%
portiekflat
7%
vrijstaande woning
7%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Santen Makelaardij

Wat kost Van Santen Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Santen Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Santen Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.700 en de € 2.600.

Waar is Van Santen Makelaardij actief?

+

Van Santen Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Meppel, Borger, Oisterwijk, Hoogeveen en Nijmegen.

In welk prijssegment is Van Santen Makelaardij actief?

+

Van Santen Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Santen Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 343.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 6.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Meppel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Meppel en vergelijkbaar is aan Van Santen Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!