Makelaars in Meppel

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Meppel, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 41 makelaars actief geweest in Meppel. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Meppel helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Koninginnebuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Meppel zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Meppel afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 364.000
 • Gemiddelde verkooptijd 47
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -5.000
 • Aantal transacties 353
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Meppel
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Meppel

In Meppel is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 351.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -5.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Meppel.

Bij de verkoop van een huis in Meppel is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 120 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 351.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Meppel. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Meppel weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 364.000.

Het meest voorkomende energielabel in Meppel is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Meppel. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Meppel

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Meppel? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Meppel. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Dorsten Makelaars B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Meppel, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Meppel.

Populaire buurten in Meppel

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Meppel? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Meppel. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Koninginnebuurt

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 336.000
  Woningen verkocht
  41
 • 2. Historisch Centrum

  Verkooptijd
  58 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 335.000
  Woningen verkocht
  38
 • 3. Verzetsbuurt

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 350.000
  Woningen verkocht
  38
 • 4. Schildersbuurt

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 347.000
  Woningen verkocht
  33
 • 5. Veldenbuurt

  Verkooptijd
  17 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 345.000
  Woningen verkocht
  27

Top 5 woningen verkocht in Meppel

In Meppel zijn de afgelopen maand 353 woningen verkocht. Makelaar Van Dorsten Makelaars B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Meppel.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jacob Marisstraat 10 Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. € 1.390.000
Hesselingen 23 Fehse Makelaardij | NVM-Qualis € 849.000
Laarwoud 31 Van Dorsten Makelaars B.V. € 795.000
Jacob Marisstraat 8 Jan Weide Makelaars € 795.000
Bernagie 19 Roozeboom makelaardij & taxaties € 739.500

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Meppel

Hoeveel makelaars zijn er actief in Meppel?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 41 makelaars actief geweest in Meppel. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Meppel.

Wat kost een makelaar in Meppel?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Meppel is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Meppel van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Meppel?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Meppel zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Meppel?

+

De meest verkopende makelaar van Meppel is Van Dorsten Makelaars B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Meppel zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Meppel?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Meppel aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Meppel.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!