Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.

Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. is een makelaar gevestigd in Meppel. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Meppel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 436.000
  • Gemiddelde verkooptijd 53
  • Prijsverschil afgelopen jaar € -58.000
  • Aantal transacties 50
Meer informatie over Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. verkoopt

Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. is het meeste actief in Meppel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Meppel 23 € 336.000
Havelte 8 € 523.000
Dwingeloo 2 € 495.000
Darp 2 € 559.000
Nijeveen 2 € 514.000

Type woningen die Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
27%
tussenwoning
24%
2 onder 1 kapwoning
18%
portiekflat
12%
hoekwoning
8%
galerijflat
6%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
halfvrijstaande woning
2%
penthouse
2%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.

Wat kost Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.400 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.500. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.200 en de € 3.300.

Waar is Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. actief?

+

Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Meppel, Havelte, Dwingeloo, Darp en Nijeveen.

In welk prijssegment is Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. actief?

+

Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 436.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Meppel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Meppel en vergelijkbaar is aan Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!