Makelaars in Ruinerwold

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Ruinerwold, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Ruinerwold. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Ruinerwold helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Ruinerwold.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Ruinerwold zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Ruinerwold afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 452.000
 • Gemiddelde verkooptijd 69
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 29.000
 • Aantal transacties 26
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Ruinerwold
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Ruinerwold

In Ruinerwold is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 450.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 29.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Ruinerwold.

Bij de verkoop van een huis in Ruinerwold is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 164 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 450.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2700. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Ruinerwold. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Ruinerwold weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 452.000.

Het meest voorkomende energielabel in Ruinerwold is D. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Ruinerwold. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Ruinerwold

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Ruinerwold? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Ruinerwold. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Johan Kuiper Makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Ruinerwold, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Ruinerwold.

Populaire buurten in Ruinerwold

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Ruinerwold? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Ruinerwold. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Ruinerwold

  Verkooptijd
  61 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 444.000
  Woningen verkocht
  17
 • 2. Oosteinde

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 352.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Ruinerwold-Buiten

  Verkooptijd
  126 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 863.000
  Woningen verkocht
  2
 • 4. Berghuizen

  Verkooptijd
  25 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 359.000
  Woningen verkocht
  1

Top 5 woningen verkocht in Ruinerwold

In Ruinerwold zijn de afgelopen maand 26 woningen verkocht. Makelaar Johan Kuiper Makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Ruinerwold.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Dijkhuizen 112 Fehse Makelaardij | NVM-Qualis € 1.495.000
Havelterweg 69 Schelhaas Makelaardij b.v. € 990.000
Berghuizen 33 Fehse Makelaardij | NVM-Qualis € 735.000
Pieter Jochemswal 30 Johan Kuiper Makelaardij € 697.500
Hesselterweg 3 Johan Kuiper Makelaardij € 435.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Ruinerwold

Hoeveel makelaars zijn er actief in Ruinerwold?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Ruinerwold. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Ruinerwold.

Wat kost een makelaar in Ruinerwold?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Ruinerwold is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Ruinerwold van € 4.500 tot € 5.500.

Wat kost een aankoopmakelaar in Ruinerwold?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Ruinerwold zijn € 2.300 a € 3.400. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Ruinerwold?

+

De meest verkopende makelaar van Ruinerwold is Johan Kuiper Makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Ruinerwold zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Ruinerwold?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Ruinerwold aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Ruinerwold.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!