Makelaars in Havelte

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Havelte, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 9 makelaars actief geweest in Havelte. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Havelte helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Havelte.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Havelte zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Havelte afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
 • Gemiddelde verkooptijd 78
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 60.000
 • Aantal transacties 44
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Havelte
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Havelte

In Havelte is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 448.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 60.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Havelte.

Bij de verkoop van een huis in Havelte is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 127 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 448.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Havelte. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Havelte weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 425.000.

Het meest voorkomende energielabel in Havelte is A. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Havelte. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Havelte

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Havelte? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Havelte. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Zandbergen makelaardij de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Havelte, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Havelte.

 • Fehse Makelaardij | NVM-Qualis

  2. Fehse Makelaardij | NVM-Qualis

  Verkooptijd
  67 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 401.000
  Woningen verkocht
  12
 • Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.

  3. Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V.

  Verkooptijd
  62 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 462.000
  Woningen verkocht
  6
 • Johan Kuiper Makelaardij

  4. Johan Kuiper Makelaardij

  Verkooptijd
  92 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 298.000
  Woningen verkocht
  2
 • Woonstijl makelaars

  5. Woonstijl makelaars

  Verkooptijd
  84 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 552.000
  Woningen verkocht
  2

Populaire buurten in Havelte

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Havelte? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Havelte. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Havelte

  Verkooptijd
  82 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 420.000
  Woningen verkocht
  40
 • 2. Verspreide huizen Havelte

  Verkooptijd
  42 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 478.000
  Woningen verkocht
  4

Top 5 woningen verkocht in Havelte

In Havelte zijn de afgelopen maand 44 woningen verkocht. Makelaar Zandbergen makelaardij verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Havelte.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Jan Harmskamp 33 Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. € 849.000
Wandelbosweg 21 Zandbergen makelaardij € 699.500
Leeuwerikweg 44 Zandbergen makelaardij € 699.000
Koningskamp 2 Zandbergen makelaardij € 639.000
Korenbloemweg 23 Fehse Makelaardij | NVM-Qualis € 575.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Havelte

Hoeveel makelaars zijn er actief in Havelte?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 9 makelaars actief geweest in Havelte. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Havelte.

Wat kost een makelaar in Havelte?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Havelte is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Havelte van € 4.300 tot € 5.100.

Wat kost een aankoopmakelaar in Havelte?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Havelte zijn € 2.100 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Havelte?

+

De meest verkopende makelaar van Havelte is Zandbergen makelaardij. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Havelte zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Havelte?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Havelte aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Havelte.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!