Makelaars in Nijeveen

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Nijeveen, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 10 makelaars actief geweest in Nijeveen. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Nijeveen helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Griftebuurt.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nijeveen zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Nijeveen afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 464.000
 • Gemiddelde verkooptijd 70
 • Prijsverschil afgelopen jaar € -71.000
 • Aantal transacties 30
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Nijeveen
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Nijeveen

In Nijeveen is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 356.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een daling van € -71.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Nijeveen.

Bij de verkoop van een huis in Nijeveen is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 144 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 356.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 2500. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Nijeveen. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Nijeveen weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 464.000.

Het meest voorkomende energielabel in Nijeveen is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Nijeveen. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Nijeveen

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Nijeveen? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Nijeveen. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Oostergetel Makelaardij | NVM de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Nijeveen, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Nijeveen.

Populaire buurten in Nijeveen

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Nijeveen? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Nijeveen. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Griftebuurt

  Verkooptijd
  50 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 365.000
  Woningen verkocht
  13
 • 2. Vogelbuurt

  Verkooptijd
  107 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 375.000
  Woningen verkocht
  6
 • 3. Danninge Erve

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 496.000
  Woningen verkocht
  5
 • 4. Nijeveen Oost

  Verkooptijd
  94 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 695.000
  Woningen verkocht
  2
 • 5. Kolderveense Bovenboer

  Verkooptijd
  164 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 757.000
  Woningen verkocht
  2

Top 5 woningen verkocht in Nijeveen

In Nijeveen zijn de afgelopen maand 30 woningen verkocht. Makelaar Oostergetel Makelaardij | NVM verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Nijeveen.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Kolderveense Bovenboer 11 Oostergetel Makelaardij | NVM € 849.000
Kolderveen 74 Schelhaas Makelaardij b.v. € 795.000
Meppelerweg 4 Huls makelaardij € 750.000
Weidelint 100 Van Ditshuizen Makelaardij O.G. B.V. € 719.000
Dorpsstraat 98 Oostergetel Makelaardij | NVM € 695.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Nijeveen

Hoeveel makelaars zijn er actief in Nijeveen?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 10 makelaars actief geweest in Nijeveen. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Nijeveen.

Wat kost een makelaar in Nijeveen?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Nijeveen is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Nijeveen van € 4.600 tot € 5.600.

Wat kost een aankoopmakelaar in Nijeveen?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Nijeveen zijn € 2.300 a € 3.500. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Nijeveen?

+

De meest verkopende makelaar van Nijeveen is Oostergetel Makelaardij | NVM. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Nijeveen zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Nijeveen?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Nijeveen aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Nijeveen.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!