Boelens Jorritsma Makelaars

Boelens Jorritsma Makelaars is een makelaar gevestigd in Meppel. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Boelens Jorritsma Makelaars hun uitgebreide diensten lokaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Boelens Jorritsma Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Meppel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Boelens Jorritsma Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Boelens Jorritsma Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 304.000
  • Gemiddelde verkooptijd 38
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
  • Aantal transacties 13
Meer informatie over Boelens Jorritsma Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 3 plaatsen waar Boelens Jorritsma Makelaars verkoopt

Boelens Jorritsma Makelaars is het meeste actief in Meppel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Boelens Jorritsma Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Boelens Jorritsma Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Meppel 11 € 280.000
Steenwijk 1 € 575.000
Noordwolde (FR) 1 € 299.000

Type woningen die Boelens Jorritsma Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Boelens Jorritsma Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Boelens Jorritsma Makelaars het meeste verkoopt is 2 onder 1 kapwoning.

2 onder 1 kapwoning
27%
tussenwoning
27%
vrijstaande woning
18%
bovenwoning
9%
eindwoning
9%
galerijflat
9%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Boelens Jorritsma Makelaars

Wat kost Boelens Jorritsma Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 4.600. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Boelens Jorritsma Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Boelens Jorritsma Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.500 en de € 2.300.

Waar is Boelens Jorritsma Makelaars actief?

+

Boelens Jorritsma Makelaars heeft de afgelopen periode in 3 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Meppel, Steenwijk en Noordwolde (FR).

In welk prijssegment is Boelens Jorritsma Makelaars actief?

+

Boelens Jorritsma Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Boelens Jorritsma Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 304.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.800 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Meppel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Meppel en vergelijkbaar is aan Boelens Jorritsma Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!