Zandbergen makelaardij

Zandbergen makelaardij is een makelaar gevestigd in Meppel. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Zandbergen makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. Zandbergen makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Meppel en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Zandbergen makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Zandbergen makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 428.000
  • Gemiddelde verkooptijd 89
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
  • Aantal transacties 27
Meer informatie over Zandbergen makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Zandbergen makelaardij verkoopt

Zandbergen makelaardij is het meeste actief in Meppel. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Zandbergen makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Zandbergen makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Havelte 13 € 450.000
Meppel 5 € 327.000
Vledderveen (DR) 2 € 607.000
Leeuwarden 1 € 259.000
Diever 1 € 700.000

Type woningen die Zandbergen makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Zandbergen makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Zandbergen makelaardij het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
47%
2 onder 1 kapwoning
24%
bovenwoning
6%
hoekwoning
6%
tussenwoning
6%
benedenwoning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
3%
halfvrijstaande woning
3%
maisonnette
3%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Zandbergen makelaardij

Wat kost Zandbergen makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Zandbergen makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Zandbergen makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Zandbergen makelaardij actief?

+

Zandbergen makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Havelte, Meppel, Vledderveen (DR), Leeuwarden en Diever.

In welk prijssegment is Zandbergen makelaardij actief?

+

Zandbergen makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Zandbergen makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 428.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.200 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Meppel

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Meppel en vergelijkbaar is aan Zandbergen makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!