Makelaars in Frederiksoord

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Frederiksoord, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 4 makelaars actief geweest in Frederiksoord. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Frederiksoord helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Verspreide huizen Frederiksoord.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Frederiksoord zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Disclaimer: In Frederiksoord zijn er de afgelopen periode weinig huizen verkocht. Hierdoor kunnen de prijsverschillen erg groot zijn, omdat dit slechts gebaseerd is op enkele woningen.

Prestaties makelaars in Frederiksoord afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 648.000
 • Gemiddelde verkooptijd 161
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 0
 • Aantal transacties 4
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Frederiksoord
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Frederiksoord

In Frederiksoord is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 666.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit ongeveer gelijk van € 0 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat hetzelfde aantal woningen in de verkoop gegaan zijn in Frederiksoord.

Bij de verkoop van een huis in Frederiksoord is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 187 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 666.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3600. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Frederiksoord. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Frederiksoord weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 648.000.

Het meest voorkomende energielabel in Frederiksoord is B. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Frederiksoord. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Frederiksoord

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Frederiksoord? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Frederiksoord. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Fehse Makelaardij | NVM-Qualis de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 4 van Frederiksoord, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Frederiksoord.

Populaire buurten in Frederiksoord

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Frederiksoord? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Frederiksoord. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Verspreide huizen Frederiksoord

  Verkooptijd
  68 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 597.000
  Woningen verkocht
  2
 • 2. Frederiksoord

  Verkooptijd
  253 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 699.000
  Woningen verkocht
  2

Top 4 woningen verkocht in Frederiksoord

In Frederiksoord zijn de afgelopen maand 4 woningen verkocht. Makelaar Fehse Makelaardij | NVM-Qualis verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 4 woningen verkocht in Frederiksoord.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Majoor van Swietenlaan 14 Unicus Makelaardij & Taxaties V.O.F. € 899.500
M.E. van der Meulenweg 1 A De Boer + Ten Hoeve € 669.000
Vaartweg 22 B Alderik Vos Makelaardij NVM-Buitenstate (Diever) € 525.000
Majoor van Swietenlaan 22 Fehse Makelaardij | NVM-Qualis € 498.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Frederiksoord

Hoeveel makelaars zijn er actief in Frederiksoord?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 4 makelaars actief geweest in Frederiksoord. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Frederiksoord.

Wat kost een makelaar in Frederiksoord?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Frederiksoord is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Frederiksoord van € 6.500 tot € 7.800.

Wat kost een aankoopmakelaar in Frederiksoord?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Frederiksoord zijn € 3.200 a € 4.900. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Frederiksoord?

+

De meest verkopende makelaar van Frederiksoord is Fehse Makelaardij | NVM-Qualis. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Frederiksoord zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Frederiksoord?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Frederiksoord aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Frederiksoord.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!