Mijn Makelaar Steenwijk

Mijn Makelaar Steenwijk is een makelaar gevestigd in Steenwijk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt Mijn Makelaar Steenwijk hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Mijn Makelaar Steenwijk is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Steenwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Mijn Makelaar Steenwijk. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Mijn Makelaar Steenwijk in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 406.000
  • Gemiddelde verkooptijd 35
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 20.000
  • Aantal transacties 19
Meer informatie over Mijn Makelaar Steenwijk
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Mijn Makelaar Steenwijk verkoopt

Mijn Makelaar Steenwijk is het meeste actief in Steenwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Mijn Makelaar Steenwijk woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Mijn Makelaar Steenwijk ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Steenwijk 10 € 306.000
Meppel 2 € 373.000
Steenwijkerwold 2 € 325.000
Geertruidenberg 1 € 289.000
Zwolle 1 € 325.000

Type woningen die Mijn Makelaar Steenwijk verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Mijn Makelaar Steenwijk diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Mijn Makelaar Steenwijk het meeste verkoopt is vrijstaande woning.

vrijstaande woning
32%
2 onder 1 kapwoning
23%
tussenwoning
23%
hoekwoning
18%
galerijflat
5%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Mijn Makelaar Steenwijk

Wat kost Mijn Makelaar Steenwijk bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.100 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.100. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Mijn Makelaar Steenwijk voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Mijn Makelaar Steenwijk je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Mijn Makelaar Steenwijk actief?

+

Mijn Makelaar Steenwijk heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Steenwijk, Meppel, Steenwijkerwold, Geertruidenberg en Zwolle.

In welk prijssegment is Mijn Makelaar Steenwijk actief?

+

Mijn Makelaar Steenwijk is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Mijn Makelaar Steenwijk actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 406.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.700 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Steenwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Steenwijk en vergelijkbaar is aan Mijn Makelaar Steenwijk. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!