Greveling Adviesgroep

Greveling Adviesgroep is een makelaar gevestigd in Steenwijk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Greveling Adviesgroep hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Greveling Adviesgroep is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Steenwijk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Greveling Adviesgroep. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Greveling Adviesgroep in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 425.000
  • Gemiddelde verkooptijd 61
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 43.000
  • Aantal transacties 107
Meer informatie over Greveling Adviesgroep
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Greveling Adviesgroep verkoopt

Greveling Adviesgroep is het meeste actief in Steenwijk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Greveling Adviesgroep woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Greveling Adviesgroep ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Steenwijk 31 € 322.000
Rhoon 21 € 599.000
Poortugaal 12 € 509.000
Tuk 8 € 355.000
Willemsoord 7 € 423.000

Type woningen die Greveling Adviesgroep verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Greveling Adviesgroep diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Greveling Adviesgroep het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
25%
vrijstaande woning
23%
2 onder 1 kapwoning
20%
hoekwoning
11%
geschakelde woning
6%
portiekflat
5%
eindwoning
3%
maisonnette
3%
benedenwoning
2%
galerijflat
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Greveling Adviesgroep

Wat kost Greveling Adviesgroep bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.300 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Greveling Adviesgroep voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Greveling Adviesgroep je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.100 en de € 3.200.

Waar is Greveling Adviesgroep actief?

+

Greveling Adviesgroep heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Steenwijk, Rhoon, Poortugaal, Tuk en Willemsoord.

In welk prijssegment is Greveling Adviesgroep actief?

+

Greveling Adviesgroep is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Greveling Adviesgroep actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 425.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Steenwijk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Steenwijk en vergelijkbaar is aan Greveling Adviesgroep. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!