Delta NVM Makelaars

Delta NVM Makelaars is een makelaar gevestigd in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met vestigingen, biedt Delta NVM Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Delta NVM Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een wat lagere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ridderkerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Delta NVM Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Delta NVM Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 363.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 7.000
  • Aantal transacties 114
Meer informatie over Delta NVM Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Delta NVM Makelaars verkoopt

Delta NVM Makelaars is het meeste actief in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Delta NVM Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Delta NVM Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Barendrecht 37 € 444.000
Ridderkerk 33 € 342.000
Rotterdam 14 € 272.000
Zwijndrecht 12 € 270.000
Dordrecht 7 € 275.000

Type woningen die Delta NVM Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Delta NVM Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Delta NVM Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
41%
portiekwoning
25%
2 onder 1 kapwoning
13%
hoekwoning
8%
vrijstaande woning
5%
galerijflat
3%
maisonnette
3%
halfvrijstaande woning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Delta NVM Makelaars

Wat kost Delta NVM Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Delta NVM Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Delta NVM Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Delta NVM Makelaars actief?

+

Delta NVM Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Barendrecht, Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht en Dordrecht.

In welk prijssegment is Delta NVM Makelaars actief?

+

Delta NVM Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Delta NVM Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 363.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.500 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ridderkerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ridderkerk en vergelijkbaar is aan Delta NVM Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!