At Home Makelaardij

At Home Makelaardij is een makelaar gevestigd in Barendrecht. Dit makelaarskantoor is een gemiddeld kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding ongeveer evenveel woningen als andere makelaarskantoren in de regio. Met 1 vestiging, biedt At Home Makelaardij hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties gemiddeld. At Home Makelaardij is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Barendrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van At Home Makelaardij. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties At Home Makelaardij in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 467.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 138.000
  • Aantal transacties 51
Meer informatie over At Home Makelaardij
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar At Home Makelaardij verkoopt

At Home Makelaardij is het meeste actief in Barendrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar At Home Makelaardij woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt At Home Makelaardij ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Barendrecht 12 € 623.000
Rotterdam 9 € 465.000
Groot-Ammers 5 € 354.000
Rhoon 3 € 692.000
Hoogvliet Rotterdam 2 € 312.000

Type woningen die At Home Makelaardij verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat At Home Makelaardij diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat At Home Makelaardij het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
31%
hoekwoning
16%
portiekflat
12%
vrijstaande woning
11%
2 onder 1 kapwoning
5%
galerijflat
5%
maisonnette
5%
bovenwoning
4%
penthouse
3%
benedenwoning
1%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
1%
geschakelde woning
1%
halfvrijstaande woning
1%
portiekwoning
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in At Home Makelaardij

Wat kost At Home Makelaardij bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.700 zijn. De maximale kosten zijn € € 7.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van At Home Makelaardij voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer At Home Makelaardij je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.300 en de € 3.500.

Waar is At Home Makelaardij actief?

+

At Home Makelaardij heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Barendrecht, Rotterdam, Groot-Ammers, Rhoon en Hoogvliet Rotterdam.

In welk prijssegment is At Home Makelaardij actief?

+

At Home Makelaardij is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar At Home Makelaardij actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 467.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 4.400 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Barendrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Barendrecht en vergelijkbaar is aan At Home Makelaardij. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!