Makelaars in Papendrecht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Papendrecht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 38 makelaars actief geweest in Papendrecht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Papendrecht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Westpolder.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Papendrecht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Papendrecht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 362.000
 • Gemiddelde verkooptijd 34
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 13.000
 • Aantal transacties 250
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Papendrecht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Papendrecht

In Papendrecht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 359.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 13.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat minder woningen in de verkoop gegaan zijn in Papendrecht.

Bij de verkoop van een huis in Papendrecht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 112 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 359.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3200. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Papendrecht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Papendrecht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 362.000.

Het meest voorkomende energielabel in Papendrecht is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Papendrecht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Papendrecht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Papendrecht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Papendrecht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Waltmann Makelaars de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Papendrecht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Papendrecht.

Populaire buurten in Papendrecht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Papendrecht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Papendrecht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Westpolder

  Verkooptijd
  33 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 395.000
  Woningen verkocht
  73
 • 2. Kraaihoek

  Verkooptijd
  32 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 292.000
  Woningen verkocht
  48
 • 3. Wilgendonk

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 396.000
  Woningen verkocht
  42
 • 4. Middenpolder

  Verkooptijd
  31 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 296.000
  Woningen verkocht
  27
 • 5. Molenvliet

  Verkooptijd
  38 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 411.000
  Woningen verkocht
  21

Top 5 woningen verkocht in Papendrecht

In Papendrecht zijn de afgelopen maand 250 woningen verkocht. Makelaar Waltmann Makelaars verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Papendrecht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Slobbengorsweg 144 Makelaarsland € 1.499.000
Paltrokmolen 41 Kooyman Eigen Huis B.V. € 1.125.000
Nicolaas Beetsstraat 45 Waltmann Makelaars € 945.000
Merwehoofd 1 Waltmann Makelaars € 920.000
Boudewijn Onderwaterlaan 22 Vijfvinkel Trossèl Makelaars € 899.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Papendrecht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Papendrecht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 38 makelaars actief geweest in Papendrecht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Papendrecht.

Wat kost een makelaar in Papendrecht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Papendrecht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Papendrecht van € 3.600 tot € 4.400.

Wat kost een aankoopmakelaar in Papendrecht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Papendrecht zijn € 1.800 a € 2.700. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Papendrecht?

+

De meest verkopende makelaar van Papendrecht is Waltmann Makelaars. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Papendrecht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Papendrecht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Papendrecht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Papendrecht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!