Waltmann Makelaars

Waltmann Makelaars is een makelaar gevestigd in Dordrecht. Dit makelaarskantoor is een groot kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding meer woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Waltmann Makelaars hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties groot. Waltmann Makelaars is een makelaar die woningen verkoopt die een hogere verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Dordrecht en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Waltmann Makelaars. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Waltmann Makelaars in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 397.000
  • Gemiddelde verkooptijd 49
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 15.000
  • Aantal transacties 150
Meer informatie over Waltmann Makelaars
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Waltmann Makelaars verkoopt

Waltmann Makelaars is het meeste actief in Dordrecht. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Waltmann Makelaars woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Waltmann Makelaars ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Dordrecht 57 € 386.000
Papendrecht 36 € 392.000
Zwijndrecht 32 € 401.000
Sliedrecht 5 € 331.000
Barendrecht 3 € 451.000

Type woningen die Waltmann Makelaars verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Waltmann Makelaars diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Waltmann Makelaars het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
42%
portiekflat
17%
galerijflat
8%
eindwoning
6%
hoekwoning
6%
2 onder 1 kapwoning
5%
maisonnette
4%
benedenwoning
3%
geschakelde woning
3%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
2%
vrijstaande woning
2%
bovenwoning
1%
tussenverdieping
1%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Waltmann Makelaars

Wat kost Waltmann Makelaars bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 4.000 zijn. De maximale kosten zijn € € 6.000. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Waltmann Makelaars voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Waltmann Makelaars je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 2.000 en de € 3.000.

Waar is Waltmann Makelaars actief?

+

Waltmann Makelaars heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Dordrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht en Barendrecht.

In welk prijssegment is Waltmann Makelaars actief?

+

Waltmann Makelaars is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Waltmann Makelaars actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 397.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 2.100 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Dordrecht

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Dordrecht en vergelijkbaar is aan Waltmann Makelaars. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!