Makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Vergelijk de prestaties van de makelaars

Hier vind je een overzicht van de recente ontwikkelingen op de woningmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht, de gemiddelde vraagprijzen, de prestaties van makelaars en andere relevante statistieken.

In het afgelopen jaar zijn er 29 makelaars actief geweest in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze makelaars ondersteunen je bij de woningtransacties. Een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht helpt bij het kopen of verkopen van een woning in buurten als Volgerlanden-West.

Wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht zijn de statistieken en eerdere prestaties van de makelaars van belang.

Prestaties makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht afgelopen 12 maanden

 • Gemiddelde vraagprijs € 430.000
 • Gemiddelde verkooptijd 38
 • Prijsverschil afgelopen jaar € 48.000
 • Aantal transacties 223
Meer informatie over jouw woning en de huizenmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Actuele huizenmarkt Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht is de gemiddelde vraagprijs van de afgelopen 3 maanden voor een bestaand huis momenteel € 470.000. Vergeleken met dezelfde periode een jaar eerder is dit een stijging van € 48.000 van de huidige vraagprijs. Dit zorgt ervoor dat meer woningen in de verkoop gegaan zijn in Hendrik-Ido-Ambacht.

Bij de verkoop van een huis in Hendrik-Ido-Ambacht is op dit moment het gemiddelde oppervlakte 121 vierkante meter. Doordat de vraagprijs € 470.000 is, zorgt dat voor een gemiddelde vierkante meterprijs van 3900. Dit inzicht helpt wanneer je een huis wilt kopen of verkopen in Hendrik-Ido-Ambacht. Een lokale makelaar kan je verder adviseren of jouw bieding of vraagprijs van je woning goed is. Een makelaar uit Hendrik-Ido-Ambacht weet of de vraagprijs hoger of lager moet zijn dan € 430.000.

Het meest voorkomende energielabel in Hendrik-Ido-Ambacht is C. Dit energielabel geeft aan hoe energiezuinig de woningen in deze woonplaats zijn. Het kan belangrijk zijn voor kopers die waarde hechten aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.

Deze statistieken en variabelen bieden een diepgaander inzicht in de woningmarkt en de prestaties van makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht. Onthoud dat deze gegevens gebaseerd zijn op recente beschikbare informatie en dat ze onderhevig kunnen zijn aan veranderingen. Voor de meest actuele en gedetailleerde gegevens is het raadzaam om contact op te nemen met een lokale makelaar.

Meest verkopende makelaars in Hendrik-Ido-Ambacht

Benieuwd welke makelaar het beste presteert in Hendrik-Ido-Ambacht? Hieronder ontdek je welke makelaar het meeste woningen verkoopt in Hendrik-Ido-Ambacht. Dit gaat over de afgelopen 12 maanden. Het overzicht geeft aan dat Van Spronsen Makelaars B.V. de meeste woningen heeft verkocht de afgelopen periode. Bij het vergelijken van verschillende makelaars in de top 5 van Hendrik-Ido-Ambacht, is het van belang om rekening te houden met zowel het aantal transacties, de verkoopprijs en de verkoopsnelheid van de makelaars uit de regio Hendrik-Ido-Ambacht.

Populaire buurten in Hendrik-Ido-Ambacht

Ga je een huis verkopen in een specifieke buurt in Hendrik-Ido-Ambacht? Of ben je juist op zoek naar een nieuw huis? Ontdek de populairste buurten van Hendrik-Ido-Ambacht. In iedere buurt zijn andere makelaars actief. Zo heeft iedere makelaar zijn eigen kwaliteiten.

 • 1. Volgerlanden-West

  Verkooptijd
  36 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 498.000
  Woningen verkocht
  51
 • 2. Oostendam

  Verkooptijd
  37 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 337.000
  Woningen verkocht
  41
 • 3. Dorp

  Verkooptijd
  44 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 374.000
  Woningen verkocht
  39
 • 4. Krommeweg-Zuid

  Verkooptijd
  35 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 393.000
  Woningen verkocht
  27
 • 5. Volgerlanden-Oost

  Verkooptijd
  29 dagen
  Gemiddelde verkoopprijs
  € 521.000
  Woningen verkocht
  19

Top 5 woningen verkocht in Hendrik-Ido-Ambacht

In Hendrik-Ido-Ambacht zijn de afgelopen maand 223 woningen verkocht. Makelaar Van Spronsen Makelaars B.V. verkocht de duurste woning. Hieronder een overzicht van de top 5 woningen verkocht in Hendrik-Ido-Ambacht.

Scroll naar rechts om de hele tabel te bekijken.

Adres Makelaar Prijs
Wassenaar van Obdampark 19 Van Spronsen Makelaars B.V. € 1.450.000
Onderdijkse Rijweg 240 Van Spronsen Makelaars B.V. € 1.295.000
Zwanebloem 24 Van der Giessen & Van Herk Makelaars € 1.260.000
Zwanebloem 17 Molenaar Cové Makelaars € 995.000
Paulusweg 19 A Van Spronsen Makelaars B.V. € 985.000

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Hendrik-Ido-Ambacht

Hoeveel makelaars zijn er actief in Hendrik-Ido-Ambacht?

+

In de afgelopen 12 maanden zijn er 29 makelaars actief geweest in Hendrik-Ido-Ambacht. Deze makelaars hebben allemaal één of meer woningen verkocht in Hendrik-Ido-Ambacht.

Wat kost een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht?

+

De gemiddelde courtage van een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht is tussen de 1% en 1,21%. Daarom variëren de kosten van een makelaar in Hendrik-Ido-Ambacht van € 4.300 tot € 5.200.

Wat kost een aankoopmakelaar in Hendrik-Ido-Ambacht?

+

De kosten van een aankoopmakelaar in Hendrik-Ido-Ambacht zijn € 2.200 a € 3.200. De kosten van een aankoopmakelaar zijn vaak een vast bedrag. Gemiddeld kost een aankoopmakelaar 0,5% tot 0,75% van de aankoopsom.

Wie is de beste makelaar van Hendrik-Ido-Ambacht?

+

De meest verkopende makelaar van Hendrik-Ido-Ambacht is Van Spronsen Makelaars B.V.. Dit betekent niet dat het de beste makelaar is. In Hendrik-Ido-Ambacht zijn meerdere makelaars actief met allemaal hun eigen specialiteit, zoals type woning, prijsklasse, verkoopstrategie en het verkoopnetwerk.

Kan je een gratis waardebepaling krijgen voor in Hendrik-Ido-Ambacht?

+

Een makelaar kan een gratis waardebepaling voor je huis uitvoeren. Om de gratis waardebepaling in Hendrik-Ido-Ambacht aan te vragen kun je de beste makelaars vergelijken. Op dat moment komen de 2 beste makelaars langs voor de gratis waardebepaling bij jouw woning in Hendrik-Ido-Ambacht.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!