Soffree Makelaardij en Taxaties

Soffree Makelaardij en Taxaties is een makelaar gevestigd in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor is een redelijk klein kantoor. Hierdoor verkoopt het kantoor in verhouding minder woningen dan andere makelaarskantoren in de regio. Met 2 vestigingen, biedt Soffree Makelaardij en Taxaties hun uitgebreide diensten regionaal aan.

Dit makelaarskantoor is qua aantal woningtransacties redelijk klein. Soffree Makelaardij en Taxaties is een makelaar die woningen verkoopt die een redelijk gemiddelde verkoopprijs hebben ten opzichte van andere woningen in Ridderkerk en omgeving. De makelaar is daarom actief in een gemiddelde segment. Ontdek de belangrijkste statistieken van Soffree Makelaardij en Taxaties. Waar zij veel woningen verkopen, hoe snel de makelaar is en wat voor een soort makelaar de makelaar verkoopt.

Deze cijfers over de makelaar zijn op basis van openbare informatie. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de cijfers. De statistieken van makelaars kunnen afwijken van de daadwerkelijke prestaties doordat de informatie niet openbaar beschikbaar is.

Prestaties Soffree Makelaardij en Taxaties in de afgelopen 12 maanden

  • Gemiddelde vraagprijs € 357.000
  • Gemiddelde verkooptijd 37
  • Prijsverschil afgelopen jaar € 45.000
  • Aantal transacties 24
Meer informatie over Soffree Makelaardij en Taxaties
Vraag direct een online makelaarsvergelijking aan in een paar minuten.

Top 5 plaatsen waar Soffree Makelaardij en Taxaties verkoopt

Soffree Makelaardij en Taxaties is het meeste actief in Ridderkerk. Dit makelaarskantoor verkoopt verder wel in andere plaatsen, zoals te zien is in de top plaatsen waar Soffree Makelaardij en Taxaties woningen verkoopt. Daarnaast verkoopt Soffree Makelaardij en Taxaties ook woningen in andere plaatsen.

Makelaar Aantal transacties Gemiddelde prijs
Ridderkerk 12 € 362.000
Rotterdam 4 € 338.000
Zwijndrecht 3 € 320.000
Dordrecht 1 € 325.000
Nijkerk 1 € 625.000

Type woningen die Soffree Makelaardij en Taxaties verkoopt

Naast het prijssegment waar een makelaar actief is, is het type woning van belang. Iedere makelaar verkoopt meer of minder van een specifiek woningtype. Uit het overzicht hieronder is te zien dat Soffree Makelaardij en Taxaties diverse woningtype heeft verkocht de afgelopen 12 maanden. Het type woning wat Soffree Makelaardij en Taxaties het meeste verkoopt is tussenwoning.

tussenwoning
37%
portiekflat
30%
galerijflat
7%
geschakelde 2 onder 1 kapwoning
7%
hoekwoning
7%
benedenwoning
4%
maisonnette
4%
vrijstaande woning
4%

Veelgestelde vragen over de huizenmarkt in Soffree Makelaardij en Taxaties

Wat kost Soffree Makelaardij en Taxaties bij de verkoop van een huis?

+

Het kantoor bepaald hun eigen prijs. Over het algemeen rekenen makelaars een courtage van 1% tot 1,5%. Dit is waarom de minimale makelaarskosten € 3.600 zijn. De maximale kosten zijn € € 5.400. Dit is echter aan de hoge kant.

Wat zijn de kosten van Soffree Makelaardij en Taxaties voor de diensten als aankoopmakelaar?

+

Als aankoopmakelaar wil je altijd een vast bedrag. Wanneer Soffree Makelaardij en Taxaties je als aankoopmakelaar helpt zullen de prijzen waarschijnlijk tussen 0,5% en 0,75% van de aankoopsom liggen. Dit is gemiddeld tussen de € € 1.800 en de € 2.700.

Waar is Soffree Makelaardij en Taxaties actief?

+

Soffree Makelaardij en Taxaties heeft de afgelopen periode in 5 plaatsen woningen verkocht. Dit is onder meer in Ridderkerk, Rotterdam, Zwijndrecht, Dordrecht en Nijkerk.

In welk prijssegment is Soffree Makelaardij en Taxaties actief?

+

Soffree Makelaardij en Taxaties is actief in een gemiddelde prijssegment. Dit is vergeleken met de plaats waar Soffree Makelaardij en Taxaties actief is. De gemiddelde vraagprijs in de afgelopen twaalf maanden is € 357.000. De gemiddelde prijs per vierkante meter is € 3.600 per vierkante meter.

Soortgelijke makelaars in Ridderkerk

Benieuwd welke makelaar vergelijkbaar is in de regio van Ridderkerk en vergelijkbaar is aan Soffree Makelaardij en Taxaties. Dit op basis van het aantal verkopen, de gemiddelde verkoopprijs en en mix van allerlei verkoopcijfers.

Hoe werkt het?

Voorkeuren

Selecteer jouw voorkeuren

Klik op de rode knop en selecteer jouw voorkeuren.

Selectie van makelaars

Selectie van beste makelaars

Selecteren de meest geschikte makelaars bij jouw voorkeuren.

Makelaars nemen contact op

Makelaars nemen contact op

De geselecteerde makelaars nemen vrijblijvend contact met je op.

contract

Jij kiest de makelaar

Tot slot kies jij de makelaar die bij jou past!